Werken op de luchthaven

Op de luchthaven zijn 260 bedrijven actief. Ze bieden werk aan 20.000 personen.

Op elk willekeurig ogenblik zijn op de luchthaven zowat 300 jobs die niet ingevuld zijn, permanente of tijdelijk jobs, voltijds of deeltijds, tijdens de gebruikelijke kantooruren of in ploegendienst en zelfs nachtdienst.

Het is niet altijd gemakkelijk om uit te maken waar je de job kan vinden die je graag zou uitoefenen, in een omgeving die voor jou stimulerend is en waarin je toekomst ziet. De luchthaven spreekt je wel aan?

Dan is de beste manier om jezelf te motiveren en uit te zoeken of je reële interesse hebt in de luchthavenregio als werkgever, kennis te maken met alle facetten van zo’n job, geïnformeerd te worden over alle voordelen en mogelijke knelpunten van het beroep dat je voor ogen had en in de praktijk te zien hoe het er verloopt. Maar vooral, te ontdekken wat de luchthaven je allemaal te bieden heeft.

De airport academy organiseert voor jou meerdere malen per jaar een ’ luchthaven infosessie’ en een ’ introductie training’ tot de luchthavenactiviteit. Mis deze niet! Je wordt er volledig klaargestoomd voor het werk dat je ambieert.

Neem contact op met je VDAB consulente of schrijf je in via de VDAB website, www.vdab.be