Wat doet Airport Academy voor werkzoekenden?

Expeditiebediende, lader/losser, check-in bediende, steward(ess) of hulpkok zijn maar enkele van de vele beroepen die je kan uitoefenen op de luchthaven. Ook jij kan er een job vinden die bij jou past.

De Airport Academy brengt werkzoekenden en luchthavenbedrijven samen dankzij een uniek programma van begeleiding en training, welk ook je scholingsniveau is, en dit in een joint venture met haar partner, de VDAB – Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding.

Het is niet altijd gemakkelijk om erachter te komen waar je de job kan vinden die je graag zou uitoefenen, in een omgeving die voor jou stimulerend is en waarin je toekomst ziet.

Op de luchthaven zijn ongeveer 260 bedrijven actief. Ze bieden werk aan 20.000 personen. Op elk willekeurig ogenblik vind je op de luchthaven zowat 300 openstaande jobs beschikbaar voor permanente of tijdelijke functies, voltijds of deeltijds, tijdens de gebruikelijke kantooruren of in ploegendienst of zelfs nachtdienst.

De luchthaven spreekt je wel aan? Dan is de beste manier om jezelf te motiveren en uit te zoeken of je reële interesse hebt, vooreerst kennis te maken met alle facetten van zo’n job, geïnformeerd te worden over alle voordelen en mogelijke knelpunten van het beroep dat je voor ogen had en in de praktijk te zien hoe het er verloopt. Maar vooral, kom ontdekken wat de luchthaven je allemaal te bieden heeft.

De Airport Academy organiseert voor jou meerdere malen per jaar een ’ luchthaven infosessie’ gevolgd door een trainingsdag ‘Ik wil werken op de luchthaven’. Je wordt er volledig klaargestoomd voor het werk dat je ambieert. Je zal, wanneer je aan de volledige training deelneemt, een AIRPORT JOB PASS ontvangen die getuigt van je motivatie en inzet. Mis deze kans niet en leg je Airport Job Pass voor tijdens je sollicitatiegesprek op de luchthaven!

Als trainingsplatform speelt de airport academy een belangrijke rol op deze luchthavenarbeidsmarkt. Wij kunnen je, tijdens je zoektocht naar een job, informeren, ondersteunen en klaarstomen voor je toekomstige loopbaan op de luchthaven.

Neem snel contact op met het dichtst bijgelegen VDAB-kantoor en informeer bij de consulenten welke stappen je moet ondernemen om in aanmerking te komen voor een inschrijving.

Hier vind je vast wat bij jouw profiel past.

logo-vdab

Bekijk hier ons trainingsaanbod voor werkzoekenden

The Brussels Airport Company kan je ook vast al op weg helpen bij het vinden van een gepaste functie op de luchthaven. Surf daarom ook naar http://www.brusselsairport.be/nl/jobs/. Met de informatie die je op deze website vindt, word je zeker op weg geholpen naar een gepast beroep.