Wat doet Airport Academy voor werknemers?

Brussels Airport is een economische pool van uiterst groot belang in de logistieke sector van regio Halle-Vilvoorde en omstreken en zet elk jaar heel wat mensen aan het werk. Ook in de toekomst gaat de luchthavensector, en de daaraan gebonden arbeidsmarkt, verder ontwikkelen en zorgen voor veel tewerkstelling. Om deze toekomstperspectieven te realiseren moeten er enerzijds nieuwe mensen opgeleid worden in de luchtvracht en luchtvaart beroepen. Anderzijds moeten we aan de werknemers die er al actief zijn, de kans geven zich permanent bij te scholen en te evolueren, zowel op vlak van persoonlijke vaardigheden als vaktechnische en luchthavengebonden competenties. Enkel op deze manier kunnen we van de uitgetekende toekomst voor de regio en Brussels Airport een realiteit maken.

De luchthaven is vandaag, voor u, hét activiteitendomein bij uitstek? U geniet er van een interessante job en leuke collega’s, maar…

U bent wel nog op zoek naar de mogelijkheid om door te groeien in uw functie of u wil graag binnen uw bedrijf een nieuwe uitdaging aangaan?

De Airport Academy biedt u deze kans. We bieden unieke luchthavengerichte trainingen aan met aandacht voor uw persoonlijke ontwikkeling, voor het bijschaven van uw vakkennis en de mogelijkheid om nieuwe competenties te ontwikkelen. Van algemene thema’s tot beroepsgerichte en meer technische trainingen, bij Airport Academy vindt u de tools die u nodig hebt voor een succesvolle luchthaventoekomst.

Onze trainingen zitten allen vervat in ontwikkelingstrajecten die bestaan uit verschillende modules. Deze benadering moet toelaten om deel te nemen of in te stappen in een traject ongeacht de eerder opgedane ervaring. De modules waaruit een traject bestaat volgen de evolutie van een beroep of de verschillende onderwerpen binnen een vakgebied en laten daarom toe in te stappen waar men verkiest. Al onze modules worden gekaderd in de luchthavenactiviteit en verzorgd door trainers die terreinervaring hebben op een luchthaven.

Via je werkgever of op eigen initiatief, in functie van je werkuren of tijdens je vrije momenten, de trainingen van Airport Academy staan open voor iedereen die gemotiveerd is om bij te leren.

Ontdek ons aanbod voor werknemers